Singles Day Nederland

Singles Day Nederland zal op zaterdag 11 november 2017 weer plaatsvinden. Dit keer zal deze dag groter zijn met nog meer nieuwe speciale Singles Day aanbiedingen en kortingscodes. U kunt als consument profiteren van geweldige aanbiedingen tijdens deze speciale dag. Hier vindt  u een lijst van alle webwinkels die mee doen tijdens de Singles Day. Steeds meer Nederlandse webwinkels doen hieraan mee en wij zorgen ervoor dat u als consument kunt genieten van de beste aanbiedingen.

 

Hoe kan ik profiteren van Singles Day Nederland?

  • Bekijk de website op zaterdag 11 november om 0:00
  • U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief
  • Maak gebruik dan de beschikbare Singles Day kortingscodes

 

Online winkelen

Online winkelen was nog nooit zo leuk en is de beste manier om stress en de drukte te vermijden tijdens Singles Day. Producten kunt u vaak binnen 14 dagen weer gratis retourneren, om uw online bestelling te wijzigen of geheel te annuleren. Daarnaast is het selecteren van de beste Singles Day aanbieding online heel eenvoudig. U zult bij ons aanbiedingen vinden in een eenvoudig overzicht die vaak in fysieke winkels niet te krijgen zijn. Daarnaast heeft Singleseday.nl een exclusief aanbod van verschillende aanbiedingen die nergens anders online te vinden zijn. Op de hoogte blijven van alle Single Day aanbiedingen?

Hier kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en like onze Facebook pagina!

 

Waar kan ik de beste aanbiedingen vinden?

Kunt u niet wachten om uw favoriete product online te bestellen? Geen nood wij helpen u verder! Bekijk alvast het product dat u graag wil hebben, bij uw favoriete webwinkel, en bestel hem op zaterdag 11 november 2017 via onze website en maak gebruik van de exclusieve kortingscode. U kunt dan online gebruik maken van de beste aanbieding. Van games tot aan merkkleding, van lenzen tot aan laptops, elke webwinkel zal bij ons een aanbieding aanbieden.

Krijg ik bij Singlesdaydeal.nl de beste prijs?

Wij zorgen er altijd voor dat u online de beste Singles Day aanbieding krijgt. Vaak is er ook een speciale kortingscode beschikbaar, die nergens anders is te vinden. Deze kortingscode  kunt gebruiken bovenop de verkoopprijs die u tijdens het afrekening in uw winkelwagentje kunt invullen. Met deze kortingscode heeft u dus dubbele zoveel korting dus! U heeft keus uit tientallen webwinkels die bij ons aangesloten zijn, met een scala aan producten. Ook worden er verschillende betaalmogelijkheden aangeboden. Betaald u bijvoorbeeld liever achteraf, dan kunt u bij sommige webwinkels gebruik maken van de AfterPay optie.

 

Levertijd van een online bestelling

Houd rekening met de online drukte tijdens Singles Day Nederland. U dient ook rekening te houden  met de levertijd die per webwinkel word gehanteerd. Bij enkele webwinkels kunt u gebruikmaken van de zogenaamde “Same Day Delivery” optie. Haalt u uw bestelling liever in een fysieke winkel op? Dan kan dit natuurlijk ook. Bij  een select aantal webwinkels kunt u ervoor kiezen om de bestelling op te halen bij de dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt.

 

 

 

Singles day Nederland