Singles day 11 november 2019

Singles Day 2019 belooft weer een waar spektakel te worden. Wat kunnen we verwachten voor 2019, waar komt Singles Day precies vandaan en waar kun je de hoogste kortingen vinden? Deze vragen gaan we beantwoorden.

Wanneer is Singles Day 2019?

Op Maandag 11 november 2019 is het Singles Day. Singles Day is een dag die in het leven is geroepen om het Single-leven te vieren. In de loop van de jaren is Singles Day echter veranderd in een dag die eigenlijk door iedereen wordt gevierd. Singles Day komt oorspronkelijk uit China, we zien dan ook dat Singles Day met name in China en omliggende landen al langer populair is.

Singles Day is een dag waarop er cadeautjes worden gekocht voor jezelf of iemand anders. Zo kun je jouw vriend of vriendin in de watten leggen of iets leuks cadeau doen aan jezelf. Tijdens Singles Day zijn er een aantal categorieën die het meest in trek zijn. Gadgets en elektronica zullen het prominentst in de aanbieding zijn. Echter is dat zeker niet het enige, ook kleding, speelgoed en andere consumentenartikelen zijn flink in de aanbieding.

Waar komt Singles Day vandaan?

Singles Day is in China aan een universiteit ontstaan. Er zijn verschillende verhalen die een verklaring geven voor het ontstaan van Singles Day. Duidelijk is echter, dat Singles Day pas echt een fenomeen is geworden op het moment dat Alibaba het heeft opgepakt. Op dit moment is Singles Day binnen enkele jaren uitgegroeid tot een fenomeen dat wereldwijd bekend is.

Waar kun je de beste kortingen voor Singles Day 2019 vinden?

Wil je op de best mogelijke manieren profiteren van Singles Day 2019? Dan is het belangrijk om je te realiseren welke producten in de aanbieding zijn en waar je deze het best kunt kopen. Wil je gadgets of elektronica in China kopen? Dat scheelt dit op Singles Day vaak 11%, 22% of 33%. Dit zijn geen kortingen zoals je deze normaal tegenkomt, alle aanbieders doen op Singles Day een speciale Singles day deal. Doordat alle aanbieders dit tegelijk doen, heeft Singles Day een aanzuigende werking op consumenten. Aanbiedingen kun je vinden op websites van Alibaba, Amazon en andere grootmachten binnen de e-commerce wereld.

Wil je liever lokaal shoppen? Neem dan een kijkje bij Bol.com, Coolblue, Mediamarkt en andere partijen. In Nederland zie je vooral dat webshops en bedrijven die gericht zijn op consumentenelektronica meedoen aan Singles Day 2019. Ook bij Nederlandse webwinkels kun je interessante kortingen vinden, het is vooraf vaak een verrassing welke producten er precies in de aanbieding zijn. Soms wordt er vooraf al van een deel van de producten aangegeven welke aanbiedingen er gelden. Het volledige kortingsaanbod, wordt meestal pas op 11 november online gezet. Zo blijft het spannend om webwinkels in de gaten te houden en kun je verleid worden om direct een bestelling te plaatsen.

Hoe kun je jezelf voorbereiden op Singles Day 2019?Singles day 2019

Wanneer je jezelf aan het voorbereiden bent op Singles Day 2019, is de eenvoudigste manier om op de hoogte te blijven: newsletters / nieuwsbrieven. Ruim van te voren gaan bedrijven aan de slag om je op de hoogte te houden van komende aanbiedingen. Wanneer je een interessante aanbieding tegenkomt, kun je dit onthouden en rond middernacht direct een bestelling plaatsen als het zover is. Het grote voordeel daarvan is dat je veel beter weet welke aanbiedingen er bij specifieke websites zijn. Dit scheelt veel zoekwerk als het Singles Day is en brengt je op de hoogte van de beste aanbiedingen die er zijn. Sommige aanbiedingen zijn namelijk al binnen enkele minuten uitverkocht. Dit zijn de zogenaamde ´lokkertjes´, waarmee webwinkels naamsbekendheid willen opbouwen. Zij weten immers dat consumenten op deze manier een onvergetelijke indruk van een webwinkel hebben en eventueel direct een andere bestelling plaatsen of later terugkomen.

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Singlesdaydeal.nl.
  • Zorg dat je op 10 november om 12 uur ‘s avonds klaar zit.
  • Op de dagen vóór Singles day worden er al bepaalde deals bekend gemaakt. Houdt hiervan deze website in de gaten.

Wat kunnen we de komende jaren verwachten?

De laatste jaren heeft Singles Day een behoorlijke groei doorgemaakt. In 2020, 2021, 2022 en daarna zal deze groei zich uiteindelijk verder doorzetten.

Wereldwijd wordt er namelijk steeds meer online besteld. Daarnaast is het voor consumenten geen enkel probleem om producten in het buitenland te bestellen. Waardoor scherpe aanbiedingen in China en andere Aziatische landen ook door Europeanen of Amerikanen worden opgemerkt. Webwinkels uit de Westerse wereld worden min of meer gedwongen om daarin mee te bewegen. Dit zorgt ieder jaar voor meer webwinkels en consumenten die meedoen met Singles Day. Het eind lijkt nog lang niet in zicht.

Elk jaar is er meer dan een verdubbeling van de door de shopping day gerealiseerde omzetten. Zorg daarom dat je niet vergeet: Singles day 2019 valt op maandag 11 november 2019