Welke kortingen kun je verwachten op Singles Day 2018?

Welke kortingen kun je verwachten op Singles Day 2018?

Singles Day 2017 was zo’n succes dat er al wordt nagedacht over volgend jaar. Want wat kunnen we verwachten van Singles Day? Wordt het weer een succes of was het één eenmalig succes? Het is natuurlijk ook de vraag of de kortingen volgend jaar weer net zo extreem worden en of alle (web)winkels weer meedoen. De oorsprong van Singles Day ligt bij het verwennen van jezelf, daar zijn de meeste kortingen afgelopen jaren dan ook op gericht. Het is een dag waarbij het even om jezelf draait, jij bent daarbij belangrijk en kunt met veel kortingen producten aanschaffen om jezelf te verwennen.

Hoe hoog zullen de kortingen in 2018 zijn?

Van origine is het zo dat er 11% korting wordt gegeven maar dat wordt de laatste jaren ook steeds meer aan de laars gelapt. Afgelopen jaar waren er veel winkels die zich niet meer aan de standaard 11% hielden en werden de kortingen een stuk groter. Op Alibaba werden kortingen tot wel 90% gegeven. Afgelopen jaren veranderden veel bedrijven van 11% naar 22% (11+11) korting en werd de korting dus al verdubbeld. Verwacht wordt dan ook dat de kortingen van meer bedrijven in 2018 zullen stijgen, de 11% korting wordt minder en de kortingen worden alleen maar groter. De kortingen zullen op singles day 2019 ook in Nederland oplopen tot 50-70% korting.

Kortingen op producten om jezelf te verwennen

Toen Alibaba (online groothandel) in 2009 inhaakte op Singles Day begonnen de kortingen op Singles Day. Omdat Singles Day vanuit de oorsprong gaat over het verwennen van jezelf en het vieren van het vrijgezellenbestaan zijn met name persoonlijke verwencadeaus populair. Daar wordt ook op ingehaakt met het aanbieden van de kortingen, vooral elektronica, persoonlijke verzorging en horloges worden veel aangeschaft. Een mooi horloge, make-up of die nieuwe laptop die je al een tijdje wilde, Singles Day is het moment om deze aankoop te doen. Op deze producten wordt dan ook ieder jaar veel korting gegeven en dat is ook de verwachting voor 2018. De producten die ieder jaar populair zijn, zullen ook in 2018 veel aangeschaft worden en door de (web)winkels met korting worden aangeboden. Als je jezelf eens goed wilt verwennen kun je dus (als je dat kunt) het beste tot 11 november wachten want dan zal je mooie producten kunnen kopen met korting. Het is ten slotte de bedoeling van Singles Day, jezelf verwennen.

Unieke kortingen die we kunnen verwachten tijdens Singles Day 2018

Naast de standaard producten die veel worden aangeschaft tijdens Singles Day komen er de laatste jaren steeds meer unieke producten bij. In 2017 werd een ‘I love me’ trui via Alibaba op Singles Day met korting aangeboden en extreem vaak aangeschaft. Dit zijn producten die ook in 2018 terug zullen komen met veel kortingen. De verwachting is dat in 2018 nog meer (web)winkels mee zullen doen met Singles Day en kortingen zullen aanbieden. Singles Day wordt steeds populairder en krijgt steeds meer aandacht in het binnen- en buitenland, daarom zullen in 2018 nog meer bedrijven mee doen met Singles Day. Er zullen naast bedrijven die elektronica, persoonlijke verzorging en horloges verkopen ook steeds meer bedrijven buiten deze sectie meedoen aan de feestdag. Denk bijvoorbeeld aan de in december populaire pizzarette. Afgelopen jaren werd er ook speelgoed, kleding en zelfs vakanties tegen kortingen aangeboden. De stijging van deze unieke kortingen zal ook in 2018 doorzetten. Naar aanleiding van alle resultaten van de afgelopen Singles Day gaan steeds meer ondernemers inhaken op dit idee. Het ziet er dus alleen maar goed uit voor ons, in 2018 zal Singles Day nog groter worden met meer kortingen. Dus noteer alvast in jouw agenda: 11 november 2018!

Leave a Reply