Vaderdag cadeau deals

Vergeet de derde zondag 1 juni niet: vaderdag. Met welke Vaderdag cadeau deals ga jij het leukste cadeau scoren? Van een eau de toilette tot te gekke gadgets of gereedschap: dit en nog veel meer interessante ideeën komen in dit artikel voorbij. Maak van Vaderdag dit jaar echt iets bijzonders.

Dit is Vaderdag

Er wordt veel aandacht en Moederdag besteed, maar we mogen Vaderdag natuurlijk niet vergeten. Deze feestdag is ter ere van alle vaders. We vieren het op de derde zondag van juni, elk jaar weer. Sinds 1937 is dit gebruik vanuit Amerika naar Nederland overgewaaid. Het was eerst in oktober, vanaf 1948 op de derde zondag van juni. Niet vergeten hè? Ook op Vaderdag regel je een verrassend ontbijtje en een leuk cadeau.

De leukste cadeaus voor Vaderdag

Wat koop je voor vader of papa? Een cadeau voor een man bedenken is vaak nog lastiger dan iets voor een vrouw kopen. Veel mannen hebben alles af of het cadeau wordt zo afgezaagd. Alweer een parfum of een boekenbon. Nee hoor, er zijn nog veel meer ideeën. Bekijk de tips en ga voor de beste Vaderdag cadeau deals.

Persoonlijk Vaderdag cadeau

Wacht even met die aftershave of een nieuwe hamer: geef een persoonlijk cadeau. Een BBQ schort met tekst papa is de beste of een sweater met foto van zijn kids. Je kunt het zo gek niet bedenken of je maakt een Vaderdag cadeau heel persoonlijk. Om je wat ideeën te geven: onderzetters, een mok, kaartspel of bierglas met foto of tekst. Maar ook een voetbal met eigen naam, een sleutelhanger, bierpakket of naambordje. Laat je fantasie de vrije loop en kijk ook eens bij de Vaderdag cadeau deals. Wie weet welke ideeën je hier opdoet.

Kookspullen en BBQ pakket

De moderne (huis)vader staat regelmatig in de keuken. Maakt hij de lekkerste gerechten klaar? Denk eens aan keukenapparatuur of kookspullen. Een koffiemachine, keukenmachine, frituur of misschien wel pannen of bakspullen.

Voor de man die een hekel heeft aan koken maar zich wel achter de barbecue toont is er het BBQ pakket. Tussen de Vaderdag cadeau deals vind je heel wat leuke spullen waaronder een barbecueschort, een barbecuetang of misschien wel een compleet nieuwe BBQ. Geef hem er gelijk een (barbecue) kookboek erbij, dat wordt smullen.

De nieuwste gadgets

Wat vinden vaders nu echt leuk? Dit hangt een beetje van de leefstijl, interesses en de leeftijd af. De Vaderdag cadeau deals bestaan natuurlijk ook uit verrassende of nieuwe gadgets zoals een wekker met draadloze oplader, een nekmassage apparaat (voor de harde werker) of een opvouwbare BBQ. Misschien is een mini drone of een supergroot bierglas wel een leuk idee.

En zijn nog veel meer stoere, leuke of aparte gadgets verkrijgbaar. Laat je creatief de vrije loop: wat krijgt vader dit jaar?

Een dagje in zijn droomauto

Wat zou hij graag in de nieuwste Ferrari rondrijden of net als Max Verstappen op het circuit het gaspedaal eens even lekker indrukken. Nou, dat kan! Racecircuit rijden kan in Assen of Zandvoort, dus lekker dicht bij huis. Daarnaast is er nog de cadeaubon voor een rit in een Ferrari of een andere te gekke sportwagen. Vaders dromen komen tot leven!

Boeken, cd’s en dvd’s

Een man heeft een beste vriend: de afstandsbediening. Geef hem daarom zijn favoriete dvd cadeau. Een goede actiefilm, thriller of misschien toch een horror. Maar ook de biografie over zijn favoriete acteur of artiest staat garant voor veel kijkplezier. Laat hem swingen op de leukste cd of geef hem een goed boek.

Weet je het echt niet, dan kun je natuurlijk ook voor audio- of hifi apparaten gaan. Geen man die dit kan weerstaan. Kijk je even goed bij de Vaderdag cadeau deals rond? Grote kans dat hier iets tussen zit waar je vader zeker blij mee gaat maken. Op alles zit garantie, dat spreekt voor zich.

Parfum of aftershave

Ja, het klinkt afgezaagd maar nee, dat hoef het niet te zijn. Allereerst het verschil tussen parfum, eau de toilette of aftershave. Parfum heeft een hoge concentratie geurbestanddelen en is dan ook intens. Eau de parfum of Eau de Toilette bevat minder van deze geurbestanddelen. Aftershave heeft een laag percentage en is bedoeld voor na het scheren. Het heeft ook nog eens een ontsmettende en verzorgende werking, voor de man die wel eens met scheerwondjes rondloopt.

De meest favoriete geurtjes voor mannen zijn Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Hugo Boss en Calvin Klein. Met de beste Vaderdag cadeau deals kom je zijn favoriete geur vanzelf tegen.

Tuingereedschap en klusgereedschap

Een schilderij ophangen, de fiets repareren of tuinonderhoud: vader staat altijd voor zijn kinderen klaar. Hier mag wel wat tegenover staan. Nieuw tuingereedschap of klusgereedschap is dan ook altijd welkom. Ga je voor het beste gereedschap van bekende merken als Bosch of Gardena of bespaar je op de kosten? Het maakt niet uit, het gaat om het gebaar.

Het is een feit dat elke man gereedschap kan gebruiken. Duik in de garage of schuur en bekijk welk gereedschap aan vervanging toe is. Of wat hij absoluut nog niet heeft. Snuffel tussen de Vaderdag cadeau deals: hiermee sla je de spijker op zijn kop.

Mannen magazine cadeau

Doe eens een echt mannen magazine cadeau. Een sporttijdschrift, tech magazine of automagazine is echt iets voor stoere mannen. Wat zijn de meest populaire mannenbladen? Dit zijn 11 voetbalmagazine, Voetbal International en RTL GP. Ook bladen als Quotes, Autoweek, Top Gear Special en Wetenschap in beeld zijn erg in trek. Neem een proefabonnement en laat vader kennismaken met een van deze tijdschriften.

Denk je ook nog aan zijn hobby? Een tijdschrift past hier uitstekend bij, maar ook gadgets of apparatuur/ gereedschap voor zijn hobby is onmisbaar. Om samen met een tijdschrift cadeau te geven maar ook als los Vaderdag cadeau.

Breek jij je hoofd over een leuke verrassing voor Vaderdag? Met de Vaderdag cadeau deals doe je de nodige inspiratie op en vind je voordelige cadeautjes. Voor elk budget, dus dat zit wel goed.