SINGLES DAY: Laat jezelf verwennen

SINGLES DAY: LAAT JE ZELF VERWENNEN

Op 11 november begint Singles Day in Nederland, de vrijgezellenevent dat gevierd moet worden. Verwen u zelf dan ook lekker om inkopen te doen bij de leukste webwinkels van Nederland. Of stuur een leuke kaart via Greetz.nl naar uw geliefde. Nederlandse webwinkels die onder andere mee doen en zijn aangesloten bij Singles Day Deal zijn: Hunkemöller, ICI Paris XL, Douglas, H&M, Willie.nl Wehkamp en Zalando.

De aangesloten webwinkels hebben allemaal tijdens dit evenement een speciale actie beschikbaar gesteld dat in gaat om 11 november. Chinese webwinkels als AliExpress, Alibaba en Gearbest, ASOS en Zara doen hier al jaren aan mee. In 2016 werden zelfs alle records verbroken met Singles Day bij het warenhuis Alibaba, waar 90% van de totale aankopen werden gedaan gedurende dit eveent. Dit is dan ook het grootse e-commerce shopping dag van het jaar! En Singels Day word misschien wel groter dan Valentijnsdag. Het is nu dus wachten op Singles day 2017.

Koop daarom een cadeautje voor je zelf tijdens dit 24 uur durende festival en profiteer net als andere consumenten van hoge kortingen die kunnen oplopen tot 50% kortingen ne als andere aanbiedingen die te gek zijn. Hoewel Singles Day relatief onbekend is bij Nederlandse consumenten, kunnen koopjesjagers zelfs hun auto met een flinke korting bestellen. Wie wilt dat nu niet?

Onze top 10 webwinkels op een rijtje gezet:

  1. nl
  2. com
  3. Coolblue
  4. Media Markt
  5. Zalando
  6. nl
  7. Body&Fitshop.nl
  8. Art&Craft.nl
  9. ASOS
  10. Trivago

Waar u de beste aanbieding kunt vinden? Dat is moeilijk te zeggen. Houd daarom voornamelijk Singlesdaydeal.nl in de gaten voor alle aanbiedingen en kortingen. Wij communiceren alle acties van te voren aan en zorgen dat u de beste deal online krijgt. Van technische snufjes tot verschillende entertainment.

De verwachting is dan ook dat weer alle records verbroken word tijdens Singles day. Houdt ons blog in de gaten voor het laatste nieuws.

 

 

Leave a Reply